Allt för barnfamiljen

Shopping har genomgått en förändring de senaste åren. Förut tog du dig till en butik för att handla det du behövde. Sen kom internet med i spelet. Ingår du i en barnfamilj kan nätet vara mer bekvämt än en fysisk butik.

Live shopping

Då pandemin tog fart blev det allt vanligare att handla på nätet. Inte endast kläder och andra prylar som förut utan det mesta andra också. Du kan till exempel handla hem din mat via nätet. Live shopping är ett begrepp som kanske många inte har riktigt koll på.

Det går ut på att en känd person eller influenser live via nätet visar upp olika saker. Det kan vara till exempel matlagning eller olika klädesplagg. Du kan sedan handla det som visas upp direkt via en länk. När live sändningen är över kan du sedan gå till din varukorg och betala för alla nya fynd.

Miljöpåverkan

Om du är orolig för att ditt shoppande påverkar miljön, så finns det inget som bevisar att nätshopping skadar mer än shopping i en fysisk butik. Det är konsumtionen i sig och returnerande av varor som inverkar på miljön. Du kan alltså lugnt fortsätta näthandla.