För er som gillar att pyssla och teckna

Att skapa genom att pyssla eller teckna är ett bra sätt att komma ner i varv. För en del är det ett stort fritidsintresse medan för andra är det ett arbete. Oavsett om du är professionell konstnär eller pysslar på din fritid kan du hitta passande material för din konstform.

Olika typer av konstnärsmaterial

Det finns många olika sorters material du kan använda när du pysslar, tecknar eller målar. Vad du än skapar så finns det bra material. Om du till exempel älskar att teckna finns det ett brett utbud på olika sorters pennor. Gillar du istället att måla finns det olika varianter av färg. Till exempel akrylfärg och penslar du använder för att skapa ditt konstverk. Om du älskar att pyssla finns det klistermärken, bokstavsmall, stämplar och annat roligt du kan vara kreativ med.

Införskaffa nytt material

Är du i behov av nytt material att pyssla, måla eller teckna med kan du ta en titt här. Där kan du få tag på allt det du behöver när du ska ta fram din kreativa sida. Du hittar allt från olika pennor och färger till block, penslar och klistermärken. Klicka hem det du behöver och börja pyssla!