Tema till barnkalaset

Barn älskar att klä ut sig till barnkalas. Det blir extra festligt om du dekorerar hemma och har lekar i samma teman. Beroende på hur stort eller hur många barn som är inbjudna så är det skönt att ha andra vuxna på plats som kan hjälpa dig med lekar och mat.

Inbjudan

Det räcker långt att kalla ett kalas för ett ”superhjältekalas” eller ”enhörningskalas”. Visa gärna temat i inbjudan och skriv i inbjudan att barnen får klä sig som de vill. Du kan köpa färdiga inbjudan eller rita själv annars hitta din hjälp online.

Teman och dekorationer

Gör om och pynta i temat med tillbehör för att dekorerar kalaset, barnen älskar det. Det finns välsorterade butiker online som har allt du behöver med pynt och dekorationer vilket underlättar ditt arbete.

Populära teman för kalasen skiftar från år till år. Mycket inspireras från populära barnprogram eller senare när de kommer upp lite i ålder så är det från vilka spel som är populära. Men det finns alltid några säkra kort som alltid är populära som alla barn gillar, pirater, prinsessor eller superhjältar sov. Du kan göra mycket av kläderna själv från gamla plagg men annars finns det bra butiker online som har kompletta sortiment.